maanantai 4. kesäkuuta 2012

päivä täynnä Toivoa

Yleensä blogissani on nimi ja otsikko pienellä kirjoitettuna. Tänään kuitenkin juhlitaan Toivoa isolla Teellä. Nuo pikkumurut kun ovat minulle taimia toivosta, mutta myös aivan oikeasti toisilta nimiltään Toivo ja Taimi.


Tässä nuori herra leipomassa itselleen nimpparikakkua ihkauudessa "liikemeekki" paidassaan.


Paitoja tein sarjatyönä kaksi. (ja riittää siitä vieläkin, katsotaan saisiko koko perheelle teemapaidat;) Isompi on kokoa 140 ja menee kummipojalle synttärilahjaksi, pienempi meidän jätkälle kokoa 98. Kaavana Ottobren Monstertruck car, eli slim fit teeppari. Kangas sekä punainen resori Ikasyriltä ja oranssi Royal-tuotteesta. Lapset valkkasivat vaihtoehdoista resorien värit.


Ja koska kyseinen nuori mies opettelee kovaa vauhtia vaipattomuutta, on kalsarilaatikossa jatkuva pula puhtaista. Tässä Ottobren Pikkumies-kaavalla ensimmäinen kokeilu. Loistava malli. Näitä pitää tehdä lisää (varsinkin kun nämä ehtivät mennä pesuun jo siinä kakunteko innostuksessa..) Näihin saa loistavasti jämäpalat trikoista käytettyä, tuumii eräs nuuka äiti ;)

Koska viikonloppuna sain ommella rauhassa, se tarkoittaa minulla sitä että kaikki on leviällään ja teen montaa juttua yhtä aikaa. Nyt sai rauhassa levittää kankaat ja muut lastenhuoneen lattialle.


Ja samalla voisin esitellä ompelupaikkani. Vanha kaapinpohja/-syvennys yläkerran aulassa. Mies laittoi siihen pöytätason, lyhesi ylempää hyllyä ja teki pienen alemman hyllyn ja maalasi sinne ruohikon. Lisäksi oikean käden puolella on Ikean keittiövarustetanko, jossa on pikkuroskis ja koukkuja saksille.

Tämä on hyvä paikka suristella. Ainakin sitä odotellessa että muksut muuttavat kotoa pois ja saan koko yläkerran ompeluksilleni ja kangaspuille ja ja.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja :)