sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

rippijuhlamekko ja -lahja

Kummipoikani ruppijuhlia vietettiin tänään ja neidillä oli uusi mekko päällään.


Ottobren viimekesäisestä 3/11 kaavalla Rosy Posy. Pituus koosta 110 ja leveys 104. Vyötäröstä oli vielä aika leveä, mutta eipähän ollut jäykistelymekko :)


Kangas fabriinasta, samoin kuin ihana pitsivetoketju selässä. Ja oli muuten paljon helpompi ommella tuo vain halkion päälle kuin tavallinen vetoketju.


Ajattelin tehdä ensin tähän erillisen alushameen, mutta jo sovitusvaiheessa totesin ettei se ehkä ole paras ratkaisu menevälle neljävuotiaalle. Joten ompelin helmaan sisäpuolelle pitsin sieltä vähän pilkistämään. Samasta pitsistä ja mekkokankaalla päällystetystä napista tein vielä pinnin täydentämään juhlalookia. Nappitarvikkeet ja pinni nappikauppa Punahilkasta.


Kummipojalle tein lahjaksi paidan painatuksella LIMITED EDITION. Kutsukortissa oli tuollainen leima ja olin juuri tehnyt miehelle hääpäivälahjan samalla painatuksella, joten tekstisabluuna oli valmiina. Rajoitettuja painoksia nämä molemmat rakkaat, mies ja kummipoika. Harvinaisen hyviä tyyppejä :)


Keltainen trikoo Mjukatygeriltä, ruskea kangashamstereista. Kangasväri sinooperista. Kaavana jokatyypin kaavakirjan perusteeppati koossa M reippailla saumavaroilla ja hiukan lisää pituutta. (tarkat mitat, eikös..)

2 kommenttia:

 1. Kaunis mekko, oon noita vetoketjuja ihmetellyt verkkokaupassa, kiva nähdä millainen on ommeltuna. En oo vielä päättänyt tykkäänkö vai en. :D

  Suosittelen muuten laittamaan sanavahvistuksen pois päältä kommentoinnissa, ne on tosi hankalia välillä ja monella jää kommentoimatta niiden takia. Sen sijasta voi laittaa kommenttien moderoinnin päälle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiti paljon vinkistä! En ollut tuota ajatellut ollenkaan..

   Poista

Kommentit on kivoja :)