maanantai 18. kesäkuuta 2012

"mä en taho, eikä mun tarvitte!"

Aivan, meillä asuu pieni kuningas ei. (ja ei, kyseessä ei ole kahden vuoden uhma, vaan elinikäinen jääräpäisyys, eli pänkkiys kuten mummini asian ilmaisi) Miehen ideasta jätkä kruunattiin virallisesti tittelin haltiaksi tällä paidalla.


Kaavana Ottobren Monstertruck car, kuten aiemmassa liikennemerkkipaidassakin, kokoa 98. Tässä lisäsin taitteelta pari senttiä leveyttä ja pidin kaula-aukon ennallaan, eli nyt on hartioillekin ihan kivasti tilaa. Kangas jostain vaihdosta tullutta ja applikoinnit trikoota.


Applikoinnin toteutin vain suoraompeleella ja ilman nurjan puolen tukikangasta. En ole päässyt uuden ompelukoneeni kanssa vielä sinuiksi applikoinneissa. Jos laitan sen irtileikattavan tukikankaan, niin applikointi aaltoilee ja menee heti ryppyyn. Ilmeisesti paininjalka puristaa liikaa ja venyttää väärin kangasta. Pitäisi jaksaa perehtyä noihin säätöihin tarkemmin, mutta aina on niin kiire ommella...


Kuvassa myös uudet kalsarit, jo aikaisemmin postatulla kaavalla. Näissä etukappale Nordic fest jerseytä, muut pallotrikoota ja valkoinen resori.


Mitä, enhän mä koskaan sano mistään vastaan, pieni suloinen poika olen.. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja :)