sunnuntai 13. tammikuuta 2013

lampaanvillaa.. villalampaita..


Meidän hikipäämuksuille ei helpolla laiteta talvellakaan kahta paitaa päällekkäin. Hippasen jotain lämpimämpää kuitenkin joskus kaivattaisiin. Loistava ratkaisu, merinovilla! Ei ole ollut hiki näissä villapaidoissa :) 


Pojan paita little lamb 104, tytön fancy mix 116. Molemmat vähän reilummilla saumaravoilla, kun en pessyt kankaita ennen ompelua. Pelkäsin, etten saa sitä tasokuivattua kovin hyvin vaan venytän sen jotenkin oudoksi. No, ensimmäisen pesun jälkeen nämä eivät paljoakaan olleet kutistuneet, mutta kasvunvara nyt on aina hyväksi ja on ehkä aiheellista olettaa että joku päivä nämä paidat päätyvät normipesuun villapesun sijasta. Kunhan vain eivät kuivausrumpuun asti päätyisi..


Kankaat Sampsukasta, molemmat merinovillaa. Lammaskuosi Leena Rengon suunnittelema. Päänteissä framilon, mutta lörppää ne silti vähän. Näihin kaavoihin voisi tulevaisuudessa venyttää inasen sitä framilonia.

Tuo fancy mix (OB 4/12) on melkein lempparipaitakaava tällä hetkellä. Sopiva tunikan ja paidan välimuoto meidän neidille. Ja kiva yhdistellä erilaisia kankaita.


Tässä siis vielä yksi versio. Punahilkkatrikoo Ikasyriltä ja hippikukkajoustis Metsolalta.
2 kommenttia:

  1. Ihanat merinovillapaidat ja kiva tunika! :)

    VastaaPoista
  2. Tuo hippikukka sopii täydellisesti tuon punahilkan kanssa. Aivan ihana <3

    VastaaPoista

Kommentit on kivoja :)