perjantai 25. tammikuuta 2013

housuja


Juniorin housutilanne on kaivannut pikaista täydennystä. Tässä jotain ensihätään.
 
 
Kaava Ottobre 4/11 High Jump 110 muokattuna. Ei resoreita, vaan kuminauhat sekä lahkeissa että vyötäröllä ja taskut sivusaumassa. Ihana ruosteenpunainen joustofrotee ja taskujen tähtitrikoo Kestovaippakaupasta.
 
 
Sivusaumassa kettunauhaa Sampsukasta.
 
 
Lisää tilkkukalsareita kaikista ihanista kankaanjämistä. Tässä kalsarit takaapäin. Kaava pikkumies 110. Tein nämä sillä ajatuksella, että en vielä jaksanut piirtää kokoa 104 (edelliset oli 92) kun tämä koko oli valmiina joululahjojen jäljiltä. No juu, ei tarvii pienempää kaavaa piirtääkään. Kätsää hypätä suoraan 92 - 110.. Korkeutta näissä on hiukan lisää, samoin vyötäröresori on korkeampi kuin kaavassa.
 
 
Kuvassa lentävät ne seuraavat housut. Keltaista velouria myös Kestovaippakaupasta. Näissä ei ole sivusaumoja, muuten sama kaava ja muokkaukset kuin edellisissäkin housuissa.
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

 1. Kivoja housuja! :)
  Ompelin itsekin noita kalsareita jo aikoja sitten, olikohan vauva edes vielä syntynyt! :D Koko taisi olla jotain 86cm luokkaa ja vauva käyttää nyt sitä kokoa vuoden iässä...Ihan ei vielä olla kuivaksi opettelemassa! :D No saattaahan ne mahtua sitten, kun vaippa jää pois...Ja jos ei niin noita on kyllä kiva ommella lisääkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kalsareita on kyllä kiva koota! Ei harmita kun jää isoista ompeluksista tilkkuja;)

   Poista

Kommentit on kivoja :)