perjantai 27. huhtikuuta 2012

prinsessahelinäkeijupikkumyy..

.. on nykyisin meidän neidin itsestään käyttämä nimitys :) Päiväkodin vappujuhlien naamiaisiin näistä valikoitui se pelkkä keiju. Oltiin neidin kanssa kangasostoksilla Jätti-Rätissä ja pinkkiä tietysti löytyi ja glitteriä kans.

Hameen kaava on Suuresta Käsityölehdestä ja saa kyllä olla viimeinen kerta kun tuohon lehteen turvaudun. (nojoo, olisi tietysti voinut itsekin lukea ohjeen kokonaan läpi ennen ompelun aloitusta ja jo siinä kohtaa todeta ohje typeräksi) Tuo hameosan alempi kangas on vain puoleenväliin hametta, ja ohjeen mukaan siihen olisi sitten tullut ommel koko hameen poikki pitämään se paikallaan. Juu en tehnyt niin. Nyt silitin väliin sellaista liimanauhaa, jota Ikeassa myydään verhojen käänteiden tekoon. Hyvin pysyi ainakin tämän käyttökerran.

Siipienkin ohje oli ja niitä vakavasti harkitsin toteuttavani, kunnes tutkin rautalankojen hintoja ja mietin kaikkea sitä räpellystä ja totesin H&M:n 6,95€ siipien päihittävän tämän hermojen menetyksen 6-0. Olen nimittäin noin..öö..11 vuotta sitten räpeltänyt itselleni siivet penkkareihin. Meillä oli teema enkeleitä ja pikkupiruja. Vieläkin muistan sen tappelun rautalangan kanssa, joten kiitos mutta ei kiitos.

Ja keijun omasta toiveesta vielä rusetti päähän!
(t-paita on viimekesäinen ompelus Ines-tunikan kaavalla)

Ja voihan tuota hametta toki käyttää muutenkin, vaikka kaulakoruna;)

1 kommentti:

Kommentit on kivoja :)