sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

pipopäät ja painajaisompeluita

Kevät tuli ja kevätpipoja kaivataan. Kukikkaat kuosit-blogin helpolla pipo-ohjeella tein ulkomuistista (näitä on tehty monta). Ensimmäistä versiota hiottiin kolmeen kertaan, mutta onpahan kunnolla istuva:)


Trikoo Royal-tuotteelta.


Ja juniorin pipon kangas Ikasyriltä. Molemmilla toivon taimi-merkit niskassa.

Ja sitten se painajainen, hohhoijaa. Mail Express kaava Ottobrestä ja tuota samaa sienitrikoota. Kanttaukset ja legginsit (Cinnamon, Ottobre) trikoosta Kangashamstereista.


Legginsit onnistuivat ihan hyvin, joten ei niistä sen enempää, mutta tuo tunika.. Koko on 110, mutta nyt kun sovittaja ei ole paikalla sitä kokeilemassa, niin näyttää että sinne mahtuisi kaksi tyttöä sisään.

Ja kanttauksia en taas meinaa ymmärtää. Välillä ne menevät kuin unelma, nyt eivät. Tein kanttaukset ensin pinkistä resorista, jota venytin aavistuksen verran ommellessa, mutta ilmeisesti trikookin venyi, koska ne aaltoilivat aivan järkyttävästi. Eikun purkamaan. Ja purku-urakan jälkeen tietysti tajusin, että nyt ne kankaat vasta venähtäneet olivatkin, joten leikkasin uudet. Onneksi olivat niin pienet nuo yläosan palat ja hihat, että ihan hyvin sain ne vielä. Trikoolla kanttaus onnistui paremmin, mutta kyllä ne silti vaan venähtivät. Täytyy toivoa, että pesussa kutistuisivat tai jotain, mutta enempää en ala kyllä korjaamaan, hyvä kun hermot riittivät tähänkin..

Täytyy vaan luottaa että neiti tykkää näistä silti. Hänen lempivärinsä kun ovat nykyään vaaleanpunainen, pinkki, liila, pinkki ja vaaleanpunainen ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja :)