torstai 5. tammikuuta 2012

housua ja paitaa

Keskeneräisiä ompeluksia valmiiksi.. Molemmat esikoiselle koossa 110.


Housut oranssista Mjukatygerin velourista, jonka löysin kangashamstereista. Piti tulla siistimmät yksiväriset housut, mutta oranssi resori ei ollutkaan ihan oikeaa sävyä ja olin jo leikannut kankaat niin, ettei saanut enää lisättyä pituutta ja laitettua kuminauhakujia. No, toisaalta nyt ne sopivat tulossa olevaan paitaan nordic fest trikoosta;)


Housuissa on takana pepun päällä "tuotemerkkini" toivon taimi. Ruotsista minanamnbandilta tilattuja ommeltavia. Ovat piakkoin loppumassa ja harkitsen pitäisikö ommeltavien sijasta tilata silitettäviä.. Kuinkahan hyvin pysyvät? Noissa ommeltavissa kun valkoinen pohjaväri vilkkuu ikävästi neulanjälkien kohdalta..


Paidan kangas kimppatilauksesta Mjukatygeriltä. Tämä kuosi on tällainen sinisestä pitävät tyttären ja sinistä inhoavan äidin kompromissiväritys;) Tosin tytön lempiväri alkaa vähitellen kallistua sinne prinsessapuolelle ja pinkkiin, eipä ole äidin lempiväri sekään..

Paidan pääntien resori jäi lörpöttämään. Resorin laatu on makuuni liian lörppää yleisesti ja tässä vielä muistin kaitelehuolittelun suhdeluvun väärin.. Kerroin pääntien 0,80lla, vaikka resorilla sen pitäisi olla 0,70. Ainakaan vielä en jaksanut purkaa, katsotaan ensin miten tuo pesussa käyttäytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja :)