sunnuntai 22. tammikuuta 2012

kangaspaketti Fabriinasta

Oi ja voi ihanuutta, eilen ehdin hakea postista paketin Fabriinasta.
Ruskea velour tulossa omiin housuihin (jotka piti valmistua jo tänään, mutta kaava on hukassa, argh..) Sydäninterlockista pitäisi tulla myös paita minulle. No näistä jää todennäköisesti riittävästi myös johonkin lapsillekin.

 Vihreä pallopuuvilla ja pitsivetoketju ovat tytön tulevaan kesämekkoon. Lasten molemmat serkut pääsevät ripille ja ehkäpä joitain muitakin juhlia löytyy. Ainoat ongelmat mekon tekoon liittyen ovatkin sen päättäminen, tuleeko mekkoon tylli- vai pitsialushame ja kiinteänä vai erikseen. Ja sitten pitäisi tietysti vielä malttaa oma mieli.. Kun siihen kesään on nyt kuitenkin vielä puoli vuotta, ja tuosta tytöstä ei koskaan tiedä koska se ottaa kasvuspurtin, niin ei ihan vielä kannattaisi mekkoa ommella. :)


3 kommenttia:

  1. Löysin ekaa kertaa tänne, mennyt ihan ohi että oot perustanut blogin. :D Mulla on tuota sydänkangasta odottamassa ompelua, tykkään siitä hirmuisesti! E:lle meinasin jotain tunikaa tms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Eipä tää blogi kauaa ole vielä ollutkaan. Ja joo, tuo sydäänkangas on kyllä ihanaa, melkein harmittaa että tilasin vaan 1,5 metriä..;)

      Poista

Kommentit on kivoja :)