lauantai 31. joulukuuta 2011

pussukka

Pitkään jo on muhinut idea pul-kankaalla vuoratusta pussukasta jossa voisi kuljettaa sekä puhtaita että likaisia kestositeitä ja kuppia. Nyt löytyi hyvä kangas ja inspiraatio;)


Kangas on aitoa retroa äitini kangasvarastoista. Tästä meillä on ollut lapsuudenkodissa keittiön verhot. Pussin vetoketju on kirppikseltä ja pul jämäpala vaippaompeluksista. Ompelin pulin tähän niin, että laminoitu puoli on tuossa sisällä. Näin se oli helpompi ommella.

Pussukan ohje on löytynyt Hipun blogista ja on aivan loistavan simppeli! Kunhan muistaa jättää vetskarin ommellessa auki ja vuoriin kääntöaukon;) Viime keväänä ompelin tällä kaavalla päiväkodin tädeille pussukat lahjaksi kuluneesta vuodesta, joten siinä urakassa taisin tehdä kaikki virheet jotka tässä kaavassa vain voi tehdä.. Mutta tekemällä oppii, sillä tämä uusin meni jo ihan putkeen:)


Samasta kankaasta ompelin jo keväällä kännykkäpussin työkännykälle. Kankaan reunassa oli leveä raita vihreää ja päävärinä punainen. Kännykkäpussiin hyödynsin raidan niin, että vain läppä on punainen, muuten koko pussi on vihreää. Välissä ohutta vanua ja tarrakiinnitys.


Kyllä nyt kelpaa kun on käsilaukunkin sisältö samaa sarjaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja :)