tiistai 27. joulukuuta 2011

yöppäri

Neiti pitkäsääri on kasvanut ulos suurimmasta osasta yöpukujaan, joten pikasurautus tarpeeseen.


Kangas on nanson satukaukunkia myös "uneksujat" nimellä kutsuttua ihanan pehmoista trikoota. Tämän olen ostanut Myllymuksuilta kilotrikoona eikä väri ihan alkuun ihastuttanut, mutta yöppäriin se sopii oikein hyvin. Myös resori Myllymuksuilta kiloresorisatsista.


Kauluksessa kävi moka, kun omelin tuon resorihuolittelukaitaleen väärälle puolelle alunperin. En jaksanut purkaa, vaan ompelin sen tuohon noin, ei edes kovin pahalta näytä. Siinä ommellessa ihmettelin että miten viitsinkin näpertää yöpukuun kunnollista huolittelua ja tajusin, ettei tuo resorinkaitale ollut tähän yöppäriin alkuunkaan tulossa, vaan toiseen tekeillä olevaan paitaan, hups. Mutta onni onnettomuudessa, tästä kauluksesta tuli vähän lörppä kun resori olikin toodella joustavaa. Leikkasin sitten lyhyemmän palan siihen toiseen paitaan;)

Kaavana paidassa on Ottobren More Grey 110. Reilu vielä, mutta eipä yöppäri saakaan kinnata.Housujen kaava Ottobren City Mouse 110 pidennettynä, kavennettuna ja ilman sivusaumoja. Loistokaava! Tätä löytyy monia versioita päiväkäytössäkin.


Olkapäähän sattui vielä sopivasti tuo teksti uneksujat :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja :)