sunnuntai 25. elokuuta 2013

Sydämellinen huppari ja muuta

Kuten aina syksyllä, on äkkiä pula sopivista lämpimämmistä vaatteista. Kesän aikana on taas hujahdettu pituutta sentti jos toinenkin.
 
 
Tytölle huppari Ottobren 1/13 Bat Boy, koko 116 jossa pituus 122.
 
 
Ihanan Ikasyrin sydänvelourin viimeiset rippeet riittivät juuri ja juuri niin, että toinen hiha on vihreää, muutoin punaista. Vihreät resorit Majapuulta, hupun vuorin vihreä trikoo tilkkulaatikosta ja punainen vetoketju Karnaluksista.
 
 
Nyt riittää hihojen pituus :)
 
 
Lisäksi tyttö sai pikkarit itselleni ostamista, mutta huonon mallisista alushousuista. Materiaali on ihanaa bambua, joten ei niitä kaappiinkaan voinut jättää makaamaan. Hyödynsin suoraan kuminauhankin.
 
 
Kaverille kännykkäkotelo lenkkejä varten. Kysyin haban ympärysmitan, kännykän mitat ja kuulokepiuhan lähtöpaikan kännykässä. Sitten sakset ja mitta käteen ja menoksi. Päällinen on ulkoilukangasta Eurokankaan palalaarista ja alapuolelle laitoin coolmaxia kaukaisista vaippa-ompeluista ylijääneitä paloja. Kiinnitys on tarranauhalla. Ihan ok siitä tuli. Parannukseksi seuraavaan versioon kaveri ehdotti jotain tukevampaa kotelon pohjaan. Nyt jos puhelimen ottaa kesken lenkin esille, niin sitä on vaikea saada enää takaisin kun kotelo menee niin käden myötäisesti. Mitäköhän sinne keksisi, muovia? Niin että kuitenkin kestää pesujakin. Ideaa hautomaan..
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja :)