maanantai 19. elokuuta 2013

Oranssia lämmikettä

Oranssi kuuluu niin selvästi syksyyn. Ja Majapuun neulokset.
 
 
Miehelle huppari polkypyöristä. Ensimmäisen erän polkupyöriä missasin ja koetin etsiä josko joku olisi myynyt sitä harmaa-keltaista mulle. Ei löytynyt, mutta ehkä parempi näin koska toisen erän oranssi on kyllä herkku.
 
 
Hupparin kaava Joka Tyypin Kaavakirjasta. Vaikka kirja muuten hyvä onkin, niin tätä kaavaa en voi suositella. Hirveä muokkaus että sai hyvän. Onneksi ompeluryhmässä oli ollut juttua että tämä kaava on hurjan iso, niin mittailin vanhasta hupparista minkä koon teen. Päädyin piirtämään S:n, kun normaali koko olisi M tai L. Lisäksi tein vielä kirjan ohjeiden mukaan muokkaukset kapeaksi huppariksi ja hihan muodon muokkasin ihan kokonaan. Muuten olisi yhteen hihaan mahtunut kaksi kättä.. Helpommalla olisi päässyt jos olisi lähtenyt sopivasta paitakaavasta liikkeelle.
 
 
Hupun vuorina ruskeaa trikoota ja ruskeat resorit tilkkulaatikosta. Vetoketju Linna Kankaasta.
 
 
Ja minulle ihanaa Kamomillaheppaa! Neuletakin kaava Ottobre 5/12 malli 15. Pienillä muokkauksilla, lyhyempi helma, framilon sivusaumassa, eli lisää tilaan rinnan kohdalle ja kaulus kaksinkertaisena. Alavarankin olisi voinut laittaa.. Vetoketju myös Linnan Kankaasta.
 
 
Tää on ihana ja pehmeä ja ihana ja..
 
 
Saa tulla syksy, mä tarkenen!
 
 
 

12 kommenttia:

Kommentit on kivoja :)