sunnuntai 5. toukokuuta 2013

SaVaWay: yllätyspussi

Perjantaisen SaVaWayn aiheena oli yllätyspussi. Pussi tilattiin Käpyseltä ja sen sai avata vasta perjantaiaamuna klo 8. Sahalaitaa sieltä paljastui, keltaista minulle. Kangas äkkiä pesukoneeseen ja ohjeistus täällä kotona muksujen kanssa olleelle äidilleni laittaa kangas päivällä kuivaajaan. Itse kotiuduin töistä vasta illalla seitsemän maissa. Ideaa olin tosin pyöritellyt päässäni koko päivän.
 
 
Näillä lähdettiin klo 21. Kaavaksi piirsin Ottobre 2/13 lehdestä Summer Basicin. Sahalaitaa ei ollut ihan koko pituutta paitaan, joten jatkoin olkapäille vihreää Mjukatygerin trikoota. Takaosa mustaa ohutta trikoota Jätti-Rätistä.
 
Klo 23 näytti tältä. Pääntie oli jo kertaalleen purettu. (Ja siihen meni puoli tuntia.. Eikö voisi uskoa itseään jos näyttää menevän kuprulle ja purkaa heti.. Piti sitten ommella valmiiksi asti ja nähdä hirveä vaiva..) Eikä tässäkään ollut pääntie hyvä, nyt liian lörppä.
 
 
Lauantaina sitten korjasin pääntien vielä kertaalleen. Nyt se on hyvä. Kaavaan lisäsin etukappaleelle leveyttä, mitä ei kyllä olisi tarvinnut. Ehkä kavennan sen vielä pois jos se tuntuu käytössä liian teltalta. Sahalaita ja vihreä trikoo olivat hiukan paksuja tähän kaavaan, laskeutuvampi trikoo olisi ollut parempi. No sellaista on onneksi kaapissa, kaava vaatii ehdottomasti uutta kokeilua.
 
Mutta kivaa oli taas ommella virtuaaliyhteisössä "kimpassa". Kangas oli ihanaa, mutta en koskaan olisi vaakaraitaa itselleni ostanut. Hauska vähän venytellä omia rajojaan ja kokeilla jotain uutta:)
 

1 kommentti:

Kommentit on kivoja :)