sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Musta mekko ja kalsareita

Itselleni musta mekko töihin tai ihan mihin vain. Sellainen perusverme jonka voi vetää ylleen kun muuta ei keksi. Tai kun töissä pitää mennä pankista amikseen ja sieltä kevätjuhliin, niin tällä pärjäisi ilman vaatteidenvaihtoa ;)
 
 
Musta trikoo Royal-tuotteen paksumpaa trikoota. Taskuissa Selian puutarhapiiloa. Kaava oma. (vähänkö hienoa kirjoittaa noin, nimimerkillä noviisi kaavoituksessa)
 
 
Taskut olisi voinut tehdä isommiksi, mutta kyllä noihinkin kännykkä tarvittaessa mahtuu.
 
Sitten kalsareita perheen miesväelle.
 
 
Pojalle, edelleen OB:n Pikkumies kaavalla, boxereita kokoa 110. Tilkkulaatikon aarteista, tottakai. Alimmissa on vyötäröllä resoria, ylhäällä vasemmalla ihanaa kuminauhaa Karnaluksilta ja oikealla kumppari miehen puhkikuluneista kalsareista.
 
 
Mies antoi taannoin yhdet melko entiset slogginsa minulle ja pyysi ompelemaan samanlaisia. Haaste, jee. Tässä ensimmäinen versio Nanson trikoosta, Linnan Kankaasta. Vyötäröllä ohutta pyjamakuminauhaa, siksi vetää niin paljon kasaan. Tämä malli oli kuulemma ihan ok, muutamat kaavamuutokset on nyt tehty ja seuraavaa versiota odotellessa. Sovituskuvaa en kuulemma saa, harmi ;)
 
 
 
 
 

2 kommenttia:

  1. Toi mekko näyttää niiiin kätevältä. Just sellaiselta jokapaikan mekolta =)

    Ja kyllä kalsareitakin on hyvä joka paikassa käyttää, ja ehkä vähän jotain muutakin...

    VastaaPoista

Kommentit on kivoja :)