sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

testing testing..

Raglanhihaisen kaavan testausta itselle. Kaava Joka Typin kaavakirja II:sta. Ihan nätti makkarankuori tuli, kivasti vielä pallokankaasta näkyy missä kohtaa pallot eniten venyvät ;) Nyt äkkiä kaavamuutokset tähän ylös, niin muistaa seuraavassa versiossa mitä vielä muuttaa.
 
 
Leikkasin etu- ja takakappaleen kaavat kapeimmasta kohtaa poikki ja lisäsin väliin pituutta. Takakappaleelle 6cm ja etukappaleelle 10cm. Etukappaleelle lisäksi framilonpätkät sivusaumaan, eli ns. pyöreän rinnan kaavamuutos. Hihoista pois n. 20cm. Kaula-aukkoa saksin silmämääräisesti matalammaksi ja käänsin (leikattu ilman saumavaroja).
 
Seuraavaan versioon täytyy laittaa ainakin etukappaleelle taitteelle muutama sentti lisää, takakappaleelle ei välttämättä tarvitse. Hihat voisi leikata ilman saumavaroja tai ainakin pienemmillä saumavaroilla. Nyt leikkasin itselleni aika reilulla saumavaralla.
 
Kankaana tässä harmaa maxi dots Fabriinasta.
 
 
Pyjama tytölle Jätti-Rätin trikoosta. Legginsit koko 110 Ottobre 4/12 ja pituutta reilusti lisää. Ihan hyvä koko nyt, mutta seuraavankin koon voisi jo piirtää. Paita Little Lamb 128. Tosi reilu, ei päiväpaitoja vielä tällä koolla. Pyjamaksi setti kyllä kelpasi, ihanaa kuulemma kun on niin pitkät hihat;)
 
Jatkamme testailuja..
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja :)