lauantai 23. maaliskuuta 2013

Projekt SaVaWay

Ready - steady - sew!
 
Eilen illalla klo 21.00-23.00 oli facebook-ryhmä Saumanvaran ompeluhaaste.
 
 
Sääntönä oli, että kankaassa on oltava valkoista raitaa. Sai yhdistää toistakin kangasta, mutta yhdessä vaatteessa piti kumminkin olla raitaa. Minä lähdin liikkeelle seuraavilla kankailla:
 
 
Vasemmalta Majapuun joustofroteeta, JNY:n tähtitrikoota Royal-tuotteelta, Hilcon raita campan Fabriinalta ja raitaresori Majapuulta.
 
 
Hiukan ennen kisan alkua saatiin lisähaaste. Ompelukseen on sisällytettävä laskos. Tässä kävi kyllä tuuri vailla vertaa:) Olin jo päättänyt ensimmäiseksi ommella nämä Beach Boy shortsit (Ottobre 3/11), joissa on kestoprässit!! Shortsit kokoa 110. Aika korkea malli, lahkeensuihin voisi jättää hiukan enemmän tilaa. Tosin tällä kaavalla oli ommeltu uikkaritkin, siihen tiukemmat lahkeet sopivat hyvin.
 
 
Vähän jännitin miten uuden kaavan ompelu sujuu, mutta sain ne valmiiksi jo ennen kello kymmentä. Eli eikun paitaa tekemään. Kaava Little Lamb 104 ilman helman käännevaraa. Ihanan pitkä kaava ottobren kaavaksi;)
 
 
 
22.30 rupesin leikkaamaan vielä lippistä (Coconut 52, Ottobre 3/10). Ensimmäinen pala meni ihan pipariksi ja otin vessatauon ajatellen ettei lippis ole pakollinen vaan lopetan tähän. Mutta eipä antanut jääräpäinen luonne periksi lopettaa etuajassa, joten eikun uudelleen sakset käteen. Koko setti oli valmiina 22.55. Ja eikun kuvaamaan.
 
 
Ompelupaikkani on yläkerrassa lastenhuoneen vieressä, joten koneet ja kaikki tarvikkeet piti kantaa alas ruokasaliin, että sain ommella lasten nukkuessa. Nyt tosin oli silityslauta vieressä, niin ei tarvinnut sentakia juosta rappusissa;)
 
 
Mahtavaa yhteishenkeä ommella samaan aikaan 40 muun ompeluhullun kanssa omassa kodissa, mutta väliaikaraportteja faceen laittaen. Minulla onneksi huolto pelasi, mies kävi välillä täyttämässä lasini;)
 
Must' on tullu, ompeluhullu..
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja :)