sunnuntai 19. elokuuta 2012

pipopäät vol.2 ja pöksyjä pitkäsäärelle

Ottobren 4/12 lörppäpipot muksuille.


Molemmilla koko 52, siskolla saumavaroilla ja sen veljellä ilman saumavaroja. Näihin kokeilin ensimmäistä kertaa ohjeessa suositeltua hunajakenno-ommelta tikkaukseen. Hauskahan tuo on, mutta miten ihmeessä sen saisi pääteltyä nätisti? Noh, lätkäisin sitten merkit sinne niskaan siihen ompeleen päälle, niin ei häiritse omaa silmää.


Vähän nämä vaativat äidin asetteluapua päähän etteivät roiku ties miten sattuu, mutta muuten malli näyttää kivalta, tulee ainakin hyvin korviin ja niskaan. Neidillä on vielä nuttura päälaella ja se menee mukavasti sinne alle, plussaa :)


Ja koska kyseinen pimu pitkäsääri venahtaa jatkuvasti lisää pituutta, surautin parit uuden housut. Kaava alkaa olla jo aika hyvin muokattu meidän mittoihin, pohjana Ottobren Superstrech Jeggings. Mustat ovat joustofroteeta Eurokankaan palalaarista ja ruskeat collegea samasta liikkeestä.

Hain perjantaina postista myöhästyneen (iha itse hankitun) synttärilahjani: Mekkotehdas-kirjan. Oi ja voi mitä ihanuuksia siellä on. Ja mulla on kaapissa ihania puuvilloja, joita en vaan oikein ole osannut käyttää. Sormet jo syyhyävät.. Kun vaan saisi ne muutamat (lue:8) keskeneräiset projektit ompelupöydältä pois.. Uusimman Ottobre Womanin ilmestyminen ei helpota tilannetta yhtään. Sieltäkin löytyi vaikka ja mitä toteuttamiskelpoista.

3 kommenttia:

  1. Kivat pipot, täytyy kokeilla kaavaa. :)

    VastaaPoista
  2. Joo, pipokaava kokeiluun heti!

    Ja just sattumalta piirsin ton leggarikaavan tänään ja tein ekan version kasvunvaralla. Tuli just sopivat. Siis mistä noita jalkoja oikein tulee?!

    VastaaPoista

Kommentit on kivoja :)