lauantai 11. elokuuta 2012

kettutyttö

Tämä Ikean kettukangas ei kankaana alkujaan iskenyt minuun ollenkaan, mutta kun siitä tehtyjä takkeja alkoi näkyä blogeissa, olin myyty. Ja niinpä tein tytölle syksyksi kettu(tyttö)takin.


Kaavana Ottobren 6/11 Tinttiina takki koko 110.


Vuorena on pinkki college Jätti-Rätistä. Ruskea vetoketju Linnan Kankaasta. Hihat käännettävät ja pituutta riittää, niistä ei ainakaan takki jää ensimmäiseksi pieneksi.


Ja vielä kuva-arvoitus: missä kohtaa on paikattu ja peitetty reikä? (kun ihan vahingossa sakset osuivat siihen..)


Etsi kaksi vierekkäistä vihreää sientä eturypytyksen alla, toinen on reiän peittona;) Laitoin vihreän sienen pinkin päälle, kun vihreät ovat lemppareitani.
10 kommenttia:

 1. Ihana takki! mullakin ois tuota kangasta...

  VastaaPoista
 2. Ihania ompeluita ja taidokas paikkaus!

  Meillä on pojalla kettukankaasta takki myös ja tykkää kovin :) Vuori on vain eri värinen, en ees enää muista, mutta oliskohan ollu vaan valkoista tikkikangasta.

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo kettutakki! Mahtaakohan tätä kangasta enää Ikeasta saada nyt kun on itseäkin alkanut himottaa tehdä tästä takki... Ja hieno on mekkokin. Meni hetkonen paikkausta etsiessä, mut ei tosiaan ihan äkkiseltään näy mihinkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin oman pätkäni tuota kangasta keväällä Raision Ikeasta ja olin muistaakseni nyt kesälläkin nähnyt sitä siellä. Mutta vissiin kaikissa paikoissa ei enää ole.

   Poista
 4. kettukankaasta tuli ihana takki!

  VastaaPoista
 5. Kettukangasta minäkin tahtoisin laittaa takkiin. Olisikohan tämä Tinttiina se paras malli? Kangasta siis jo on, mutta kaavapohdinta yhä kesken. ;)

  Täytyisi pari irtonumerotilausta tehdä Ottobrelle...

  VastaaPoista

Kommentit on kivoja :)