tiistai 12. marraskuuta 2013

Flower people

Tilasin Royal-tuotteen ruskeaa Riemukukka-joustofroteeta mielessäni hienot suunnitelman minulle ja tytölle. Toteutuksen kanssa sitten vähän takkusi..
 
(kuvaajana 3-vuotias kuopus)
 
 
Tytölle jumpsuitti. Yläosan raglansaumat Pupunen-kaavan mukaan, alaosa vapaasti saksittu vanhan pieneksi jääneen Maxomorran jumppiksen pohjalta. Tässä on haarakiila ja pelkästään sivusaumat. Malli on kyllä kiva. Hupun otin jostain toisesta kaavasta ja mittavirheen takia pääntie oli hervottoman iso (sekä tytölle että huppuun). Melkein jo lensi koko homma roskiin.. Sitten keksin laittaa framilonia pääntielle. Pelittää ja jää aika paljon hupun alle piiloon.
 
Vetoketjuna Majapuun pitsivetoketju. Hupun vuori joustocollegen jämiä.
 
 
Oma mekko omalla paitakaavalla. Helma vapaasti saksittuna, olisi saanut olla leveämpi. Periaatteessa onnistui ihan hyvin, mutta päälläni se ei vaan vastaa visiota fiksusta mutta boheemista työvaatteesta ollenkaan. Kotimekko siis.
 
 
 
 
 

3 kommenttia:

 1. Vau, miten hienoja! Tuo on jo kankaanakin niin kivaa, mutta etenkin nuissa vaatteeissa.

  VastaaPoista
 2. Ohh sä oot taitava! Uus puoli sinusta :) teetkö ja myytkö myös? Kauniita vaatteita muuten, tykkään! Erilaisia mitä kaupast saa joista ei ite enää löydä mitää itselle kivaa... Maffe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maffe! En tee myyntiin, ei riitä aika eikä ammattitaito siihen ;)

   Poista

Kommentit on kivoja :)