lauantai 27. heinäkuuta 2013

Kesämiehet ja niille kalsareita

Kesämies Kekkonen. Kekkis siis. Käpyseltä.
 
 
Miehelle paita ja pojalle pipo. Siihen se sitten menikin. Riekaleista jäi yksi kokonainen Kekkis jemmaan.
 
Cool.
 
 
Ylimmäiset kalsarit miehelle toinen versio kaavakokeilua. Nyt oli kuulemma hyvä, kuminauhan verran saisi olla matalampi etukappale vielä. Pojalle lisää Pikkumies boksereita. Vasemmalla kuminauha miehen vanhoista Sloggeista (aika katu-uskottavat tuolle pienelle), oikealla kuminauhaa Karnaluksista.
 
Nyt kokeilin viimeistellä jalantiet kenno-ompeleella kaksoisneulan sijaan. Näyttäisi toimivan melkein paremmin noin, vaikka ulkonäöllisesti tykkäisin kaksoisneulasta enemmän. Ehkei se kuitenkaan ole alushousuissa pääasia. Kuminauhat on ommeltu vyötärölle vain kenno-ompeleella päälle.
 
 
Saumanvara-ryhmän innoittamana, kävin minäkin Lidlissä ostamassa leimasimen, jolla voi leimata myös kankaalle. Pitäisi kestää 90 asteen pesun kun silittää painamisen jälkeen. Sillä on nyt sitten leikitty:) Mutta paljon mukavampi kuin laittaa kokolappuja kutittamaan selkää.
 
 
Ja tytölle myös pikkareita. Ensimmäinen versio Ottobren 6/10 hipsterikaavalla 110. Tyttö kun on aika kapoinen niin koitin vielä tuota vanhaa kaavaa. Hyvin mahtui, mutta liian pienet jalka-aukot. 
 
 
Seuraavassa versiossa tein enemmän tavallisten pikkareiden malliseksi. Parempi, mutta vielä enemmänkin voi seuraaviin ottaa tilaa. Molemmissa kuminauhaa Karnaluksista, samalla lailla päälle kenno-ompeleella ommeltuna kuin poikienkin versioissa.
 
 
Ja leima tietty kans;)
 
Kaikkien alushousujen kankaat tilkkulaatikosta. Jokin järkevä tapa kuluttaa pois kankaita joista ei isompaa ompelusta enää saa, mutta poiskaan ei raaski heittää. Viime keväänä vein muovikassillisen tilkkuja lasten päiväkotiina askarteluihin ja silti näitä riittää edelleen..
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja :)