maanantai 15. huhtikuuta 2013

pinkit pökät pirpanalle

 
Joustocollege.. Häh, miksi pitää olla joustocollegea, eikös se nyt muutenkin jousta?? No, tilasin kumminkin Sampsukasta pinkkiä joustocollegea ja ihastuin. Pehmeää ja ihanaa, juuri täydellistä tällaisiin slimmeihin mukafarkkuihin. (Mutta kuivilla käsillä tämän ompelu ei ollut ihan miellyttävää..)
 
 
Superstech jeggins (Ottobre 4/11) koko 110, pituus 122. Olin jo aikeissa piirtää koon 116 tai 122 tästä kaavasta, kunnes jossain Ottobressa tuli vastaan ohje, jonka mukaan istuvat housut saa kun ottaa kaavan koon lantion ympäryksen mukaan ja piirtää siihen pituuden mukaisen koon pituuden. Itse olen aina summamutikassa lisännyt pituutta tälle pitkäsäärelle ja soveltanut kokoa ilman saumavaroja tms. Nyt mittasin tytön lantion ja sen mukaan oikea koko olisi ollut 98.. Ei nyt sentään. Tyydyin siis tähän jo piirrettyyn kokoon 110 ja taas lisää pituutta.
 
Jossain mielenhäiriössä olin tilannut liian naftisti kangasta, joten laitoin lahkeisiin jatkopalat joiden saumat jäävät piiloon kun lahje käännetään. Näihin housuihin laitoin ensimmäistä kertaa takataskut ja tikkaukset. Note-to-self: kaavamerkkien mukaiset takataskujen paikat ovat aika kaukana toisistaan.
 
 
Fiilistellen!
 
 

7 kommenttia:

 1. Hienot housut. Täytynee hankkia joustokollegea ja kokeilla sitä itsekin. Kesällä varmaan parempi materiaali kuin joustis, joka kerää hiekkaa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, joustishousuissa hiekkalaatikolle, juu ei. ;) Nämä saattais pärjätä.

   Poista
 2. Hienot :) olipas näppärä vinkki istuvuuteen, saiskoha vihdoinki itelle istuvia housuja :D

  VastaaPoista

Kommentit on kivoja :)