lauantai 22. joulukuuta 2012

minun joulumekkoni

Tämän mekon tuunasin kiireellä jo itsenäisyyspäiväksi ylioppilasjuhliin, mutta ajatuksena se on kuitenkin ollut joulumekko jo pitkään.
 
 
 Musta mekko oli alunperin tämä. Kaula-aukko ei ollut kovin onnistunut, joten leikkasin surutta ylimääräistä kangasta pois ja taiteilin jonkinlaiseen muotoon. Keskelle ompelin palasen framilonia ja käänsin ja tikkasin. Tadaa, paljon parempi.
 
Varsinainen juju oli kuitenkin tuo pitsiliina, jonka ompelin helmaan. Liina on löytynyt parisen vuotta sitten kirppikseltä. Ensin aioin laittaa sen kangaskassin koristeeksi, mutta tähän se sopii kuin nenä päähän ;) Liina on siis vain käsin ommeltu mekkoon. Tarvittaessa helppo poistaa. (ja säilyi jopa ensimmäisen pesun jälkeenkin hyvin paikallaan, kunhan liinan höyrytti taas muotoonsa.)
 
 
Tässä vielä meidän tyttöjen joululookit huonossa (mutta ah niin realistisessa) kuvassa. Tässä yläosana on toinen versio warmly wrapped neuletakista, mustaa Jätti-Rätin trikoota. Tähän mekkoon tosin sopii paremmin ylemmän kuvan neulebolero, mutta tässä oltiin lähdössä pippaloihin, joihin tarvitsi vähän enemmän lämmikettäkin mukaan. (tällä joulumekolla on siis tähän mennessä juhlittu jo kolmet juhlat :)
 
Oikein rauhallista joulua (johon toivottavasti mahtuu vähän ompeluaikaakin) kaikille!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit on kivoja :)