sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Soulgirls

Ikasyrin täydellisen pehmeästä ihanasta soulbirdsistä mekot meille tytöille. Näissä juhlittiin tänään 5v. synttäreitä sukulaisten kera.
 
 
Minun mekkoni yläosa on Bohemian kaavasta, levennettynä toisen mekon helman mukaan. Neidin hame mittojen mukaan vapaasti leikeilty siitä loppukankaasta. (no jäi siitä ehkä pieneen pipoon vielä..)
 
 
Alushameet kuntoon ennen kuvausta :) Neidin hameessa on tyllialushame kiinni. Musta tylli Jätti-Rätistä. Otin sitä pehmeintä tylliä ettei pistele, niin nyt se sitten jää sukkiksiin kiinni.. Mutta ei se menoa haitannut.
 
 
Mun iso pieni :)
 
 

torstai 21. helmikuuta 2013

Herneitä

Kannoin kaupasta kotiin viisi pussia herneitä, mutta ei niistä tullut soppaa vaan hernepusseja ;)
 
 
Tytön kaverisynttärit ovat seuraavalla viikolla ja ohjelmaan kuuluu hernepussileikkejä. Tein pusseja vähän reilummalti, niin saavat vieraat halutessaan hernepussinsa mukaan ja meillekin vielä jää.
 
 
Kankaat sekalaisia kangasvarastostani. Balettikankainen on kuulemma neidin oma, muista saa kaverit valita. Sankari itse osallistui myös ompeluprojektiin taittamalla kankaita ja kääntämällä oikeinpäin.
 
 

lauantai 16. helmikuuta 2013

housut, sukat ja tiskirätti

Sekalainen postaus viimeaikoina valmistuneista jutuista.
 
 
Pojalle housut, high jump 110. Metsolan ruskeaa ruutujoustofroteeta, jota oli niin vähän että näihin pökiin oli pakko laittaa kaavaan kuuluvat resorit vyötärölle ja lahkeisiin niin kangas riitti. Taskut on ja niiden sisus mustaa trikoota miehen vanhasta paidasta. Tämän parempaan kuvasyhteistyöhön ei mallilla riittänyt aikaa;)
 
 
Tytölle villasukat kummipojan joululahjasukista ylijääneestä Novitan langasta. Saavat serkukset nyt samistella, kokoeroahan ei toki huomioida.
 
 
Ja sitten vielä luokattoman surkea kuva tiskirätistä, mutta muistin kuvaamisen vasta kun olin illalla pakkaamassa sitä postiin kaverilleni ystävänpäivälahjaksi. Väri oikeasti hehkuvan pinkki. Lanka on Blend bamboota Lankamaailmasta. 4o, 4n neulosta ja ympäri virkattu pitsireunus.
 
 

maanantai 4. helmikuuta 2013

Vadelmaraitaa

Lankesin sitten minäkin Majapuun neuloksiin eikä paluuta taida olla ;)
 
 
Tilasin Majapuulta yllätyapaketin muuttomyynnistä ja siellä oli kunnon pala tätä ihanaa vadelmaneulosta. Itselle ensin paita stormy blue kaavalla ja lopusta riitti vielä neidille paitaan etu- ja takakappaleelle. Hihat Jättiksen trikoota.
 
 
Kaavana neidin paidassa on Pupunen 116, helmaan lisää leveyttä ja pituutta niin paljon kuin kangasta riitti.
 
 
Housut Ottobre 1/13 Strech and relax 116. Taskuissa vadelmaneulos ja kangas Majapuun joustofroteeta.
 
 
Raitojen kohdistus meinasi olla tuskaa, mutta oli se sen arvoista. Ihanat kankaat kertakaikkiaan!