keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

pallojengi

En tykkää että lapsilla olisi ihan täysin keskenään mätsäävät vaatteet, mutta jotain yhtenäisyyttä on kiva löytää. Tälläkertaa yhteinen tekijä on Ikasyrin punainen pallotrikoo ja ruskeat resorit.


Pojan paita on Ottobren Buttoned Up-kaavalla 98 tehty. Edellinen 92 kokoinen kun jäi heti pieneksi (ja pääsi onneksi kummipojalle käyttöön;) ja ihmekös tuo kun viime viikolla pituudeksi saatiin mitattua 95cm. Niin se mun vauva kasvaa..


Tytön mekko on tehty Crafterhoursin ilmaiskaavalla Racerback Dress. Koko 5-6v. ilman saumavaroja. Aivan ihanan simppeli kivalla jujulla selässä. (pojalla kuvassa viimekesäiset Marley-shortsit) Näissä varustuksissa meidät saattoi bongata eilen Seikkiksestä.

Eilen oli onnenpäivä myös siksi, että ihana kangasostos Kangashamstereista kolahti postilaatikkoon. Pinkki konejersey iski molempiin muksuihin ihan yhtä lujaa kuin äitiinkin. :) Seuraavaksi suuntaan piirtämään kaavoja uudesta ihanasta Ottobrestä ja katsotaan mitä niistä ja tästä kankaasta saadaan aikaan. (ei niin, etteikö ompelupöydällä olisi tälläkin hetkellä kolme keskeneräistä ompelusta, mutta uutta on aina niin mukava aloittaa, eikös?)


3 kommenttia:

  1. Voi kuinka ihania! Olispa kiva päästä välillä ompeleen mekkojakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on kyllä ihan kivaa kun välillä saa ommella hepeneitä ja välillä jotain katu-uskottavampaa ;) (Piirsin juuri kaavat uusimman Ottobren Biker-takkiin..)

      Poista
  2. Ihanat pallot ja tuo kaava, kiitos muistutuksesta, sen vois vaikka hetimmiten tekaista!
    Ja onpas tosiaan poika kasvanut!

    VastaaPoista

Kommentit on kivoja :)